Информация

LED Лента - TPS-3014-60-12V (6000K)

LED Лента - TPS-3014-60-12V (6000K)

4.80 лв. с ДДС

Общи условия за ползване


ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ


 Уеб сайтът www.tps-led.com и неговата On-line функционалност за поръчки функционират при условията и правилата, споменати по-долу. Използването на уебсайта предполага приемане на всички изброени правила и условия. Следователно, ако потребителят не е съгласен с едно или повече от правилата за ползване на този сайт, той има право да се въздържи от ползването му, в противен случай автоматично се счита, че потребителят приема всички условия.

 

АВТОРСКО ПРАВО


Съдържанието на този уебсайт - текст, снимки и друга информация, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на Techno Pro Systems и/или неговите партньори, предоставили съответната информация.

Techno Pro Systems си запазва правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента  на поръчката.

Цените на продуктите в on-line магазина, могат да се различават от тези в търговската мрежа.

Всяко неразрешено ползване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на сайта, без изрично разрешение на Techno Pro Systems, е забранено и ще се преследва по предвидения от закона ред.

 

СИГУРНОСТ


On-line магазинът www.tps-led.com има най-съвременните и утвърдени приложения за сигурност, които се отнасят до личната информация на потребителите.

 

РАЗКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ НА 3-ТИ СТРАНИ


Online магазинът www.tps-led.com не разкрива, продава, обменя, дава или по какъвто и да било друг начин предназначава за трети лица или компании информацията, която Вие ни поверявате. Единствено изключение от този ангажимент прави случай, при който клиентът е информирал и/или е дал съгласието си при събирането на личните данни (предоставяне на информация на куриерска фирма, която е нужна за доставка), и/или разкриването на личните данни се изисква от приложимото право, и/или за защита на www.tps-led.com  и неговите потребители от престъпни/нечестни действия, които могат да застрашат сигурността на горепосочените, но винаги при спазване на действащото законодателство.

 

КОНТРОЛ ЗА УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


Нашата компания има достъп до Вашите данни, посочени при регистрацията Ви. С регистрацията си като член на www.tps-led.com , Вие потвърждавате и се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани за цели, свързани с Вашата регистрация, при спазване на Закона за защита на личните данни.

 

СТОКИ, ПРОДАЖБА


Стоките, които са изложени в сайта, са обект на продажба и са описани съгласно информацията, предоставена за тях от производителите им. Оnline магазинът www.tps-led.com не носи отговорност за възможни разлики в реалните параметрите и свойствата на закупените стоки. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно описанието на стоката.

Гаранцията на всички стоки е указана в тяхното описание, а където липсва е в рамките на 12 (дванадесет) месеца от датата на закупуване на стоката и е валидна само на територията на Република България. Гаранцията покрива единствено производствени дефекти или дефекти възникнали при правилна употреба в зависимост от препоръките и условията на производителя.

Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря в случай на несъответствие между потребителската стока и договора за покупко-продажба, съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. Гаранцията се предоставя от Техно Про Системс ЕООД, гр. Пловдив, ул. “Стефан Ботев" No.8.

Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 7 дни след покупката, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й от магазина на клиента (включително ненарушената опаковка).

Куриерските разходи по връщането на пратката са за сметка на клиента.

Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Клиентът е длъжен да ни уведоми за неговото решение по телефон или е-mail: techprosys@mail.bg . Връщането на сумата става в брой от наш офис или по банков път в рамките на 30 дни от датата на получаване на пратката. Куриерските разходи по връщането на пратката са за сметка на клиента.

Изпратени пратки за плащане с наложен платеж няма да бъдат приемани!


ПОРЪЧКИ


При постъпила поръчка при нас, Вие ще получите отговор на еmail-а, с който сте регистрирани в сайта.

Клиентът може да промени или откаже поръчката си преди тя да бъде на статус "Приключена". Ако клиентът откаже поръчката и/или не извърши плащането, то неговият статус в Online магазина ще бъде променен на "нередовен клиент" и могат да му бъдат отказани последващи поръчки.
ТЕХНО ПРО СИСТЕМС ЕОOД предлага продукти и решения

за качествено и надеждно LED осветление за индустриално, търговско и битово приложение. Работим само с утвърдени и добре познати производители и продукти с доказано и гарантирано качество.

Препоръчани продукти

Информация

Общи условия за ползване

Доставка и начин на плащане

Защита на лични данни

Гаранция и Рекламации


Профил

Вход

Регистрация

Забравена парола

КОНТАКТИ

  Централен офис

     гр. Пловдив - 4000

     ул. Стефан Ботев 8

 

  0890 22 40 40

  0894 22 40 40

 

 

  techprosys@mail.bg