Продукти

LED мини панел - 8W - 163x163mm - 3000K

LED мини панел - 8W - 163x163mm - 3000K

14.40 лв. с ДДСЗа нас


TECHNO PRO SYSTEMS е доставчик на качествено и надеждно LED осветление от утвърдени и доказани производители. 

 

През последните няколко години, LED осветлението се разви изключително бързо и от непознато и скъпо се превърна в реална алтернатива на всички добре познати класически осветителни продукти и технологии. Предимствата и качествата на LED осветлението са безспорни - икономичност, ефективност, дълготрайност, надеждност, екологичност и т.н. Преминаването към LED осветление е атрактивна инвестиция, която в повечето случаи се изплаща от реализираната икономия на енергия още в рамките на гаранционния срок на осветителите. При сегашната степен на развитие на LED технологията, много от началните недостатъци и слабости са вече преодоляни и съвременните LED продукти не отстъпват по нищо на класическите осветители и технологии, а в много отношения дори ги превъзхождат многократно.

 

Разбира се, всичко това е в сила само при положение, че LED осветлението е качествено, съвременно и произведено в съответствие с необходимите стандарти, изисквания и актуални постижения на технологията. LED осветителите са сложни и високотехнологични продукти, които в общия случай са съставени от много компоненти: Светодиоди (LED) или светодиодни матрици, захранваща и управляваща електроника, охлаждаща система, оптични елементи за насочване на светлината и др.  За да бъде един LED осветител наистина ефективен, икономичен, дълготраен и надежден, всички тези компоненти трябва да са качествени, добре подбрани и работещи в синхрон. Дори само един от тях да не е добър или подходящ, това неминуемо нарушава качествата на цялата система и резултатът може да бъде разочароващ.  

 

Нашата дейност и усилия са в отговор на нарастващото търсене на качествена и ефективна алтернатива на масовите LED продукти, които заливат пазара през последните години, но които в повечето случаи имат само едно качество: ниска цена, която обаче не успява да компенсира всичките им недостатъци и слабости. В някои случаи, употребата на евтини и нискокачествени LED продукти е оправдана, например на места, където рядко се използва осветлението, работи малък брой часове и няма никакви изискванията към качеството и силата на светене.

 

Не така стои, обаче, въпросът при осветлението в индустрията, в търговските обекти и в повечето професионални приложения, където употребата на нетрайни и некачествени LED осветители в повечето случаи не само е неефективно и свързано с неоправдано големи разходи на средства и нерви, но може да бъде вредно и опасно. Продуктите и компонентите, които ние предлагаме са само от утвърдени и добре познати производители: OSRAM и други от подобно ниво, които не правят компромиси с качеството, параметрите и гаранцията в името на ниската цена, а полученият краен резултат оправдава и дори надхвърля очакванията.

 

За повече разновидности и актуализирани продути посетете :   http://ledvision.bg


ТЕХНО ПРО СИСТЕМС ЕОOД предлага продукти и решения

за качествено и надеждно LED осветление за индустриално, търговско и битово приложение. Работим само с утвърдени и добре познати производители и продукти с доказано и гарантирано качество.

Препоръчани продукти

Информация

Гаранция и Рекламации

Защита на лични данни

Общи условия за ползване

Доставка и начин на плащане


Профил

Вход

Регистрация

Забравена парола

КОНТАКТИ

  Централен офис

     гр. Пловдив - 4000

     ул. Стефан Ботев 8

 

  0890 22 40 40

  0894 22 40 40

 

 

  techprosys@mail.bg