Продукти

LED мини панел - 8W - 163x163mm - 3000K

LED мини панел - 8W - 163x163mm - 3000K

14.40 лв. с ДДСБЕЗПЛАТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ


Индустриално LED осветление    Офисно LED осветление    Търговско LED осветление


Знаете ли че:


В много случаи, всяка година плащате за ново, икономично и качествено LED осветление, но не го получавате! ... И това е така, защото вместо за нови осветители, давате парите си за сметки към електроразпределителните дружества. А те с удоволствие Ви ги взимат и се надяват никога да не преминете към LED осветление, а да продължавате да им плащате все по-големите сметки година след година. При това, електроенергията периодично поскъпва и ще го прави и в бъдеще.

 

В много случаи, ако днес преминете на LED осветление, похарчените за това пари ще се върнат при Вас само за няколко месеца! ... И при това, качественото LED осветление има поне 3 години гаранция, а реалният му живот може да достигне до 10-15 години, през което време Вие нямате никакви разходи за обслужване и поддръжка. И само от спестено електричество, похарчените пари ще се връщат при Вас многократно. А икономията на ток е само част от предимствата.

 

За разлика от почти всички класически осветители, качественото LED осветление не се влияе от честото включване и изключване. ... И това го прави идеалното решение за всички случаи, при които има датчици и сензори за движение. При това, когато се включи, LED осветлението няма нужда от време да примигва, да загрее или нещо подобно, а получавате пълната му яркост веднага. По този начин, с датчици и сензори, ще пестите още повече без да се налага да правите компромиси с качеството на осветлението и непрекъснато да подменяте изгорели лампи и крушки както до сега.

 

Качеството на светлината при съвременното LED осветление по нищо не отстъпва на най-добрите класически лампи и осветители! ... дори в някои случаи ги превъзхожда. Разбира се, това се отнася само за качественото LED осветление. Голяма част от евтините и непретенциозни продукти за битово приложение са абсолютно неподходящи в случаи, където трябва да има качествена светлина, реални цветове, ергономичност и стабилност. А в някои случаи могат дори да са вредни или опасни заради несъответствие в цветопредаването или стробоскопичния ефект при работа с машини.

 

Най-ефективно, най-бързо и най-сигурно, LED осветлението се отплаща като инвестиция в случаите, при които работи продължително! ... или дори непрекъснато по 24 часа в денонощието! ... и това обикновено са местата, където наистина имате нужда от качествено и професионално осветление: индустриални и производствени помещения, обществени и натоварени паркинги и гаражи, складове и логистични центрове, големи и малки търговски обекти в комплекси без естествена светлина и много други. А сериозните и професионални приложения се нуждаят от сериозни и професионални решения, продукти и гаранция, които няма да намерите в кварталния супермаркет до праха за пране.

 

Ако всичко или поне част от нещата, описани по горе, имат нещо общо с Вас или Вашия бизнес, представляват интерес и искате да разберете как бихте могли да се възползвате от тях по най-добрия начин, ние сме на Ваше разположение. Свържете се с нас чрез формата за контакт, по имейл или на нашите телефони. Опишете актуалната ситуация с Вашето осветление, а именно:  


• колко и • какви осветителни тела и лампи и с • каква мощност използвате в момента,

• колко часа средно на ден работят те и какви • други изисквания имате към осветлението си.

 

На базата на тази информация, ние съвсем БЕЗПЛАТНО и без никакъв ангажимент за бъдещи покупки или нещо подобно, в рамките на няколко работни дни, ще Ви изработим и изпратим детайлно и подробно предложение как можете да преминете към LED осветление, колко би Ви струвало това, за колко време ще се изплати инвестицията и още колко средства ще спечелите от новото си и качествено LED осветление през следващите месеци и години.

 

И накрая, но не на последно място, знаете ли че ... много хора непрекъснато харчат или губят пари, само защото не са имали възможност да получат ясна, точна и коректна информация, какво и как да направят със своето осветление за да обърнат нещата в своя полза. LED осветлението е много нова, бързоразвиваща се и сравнително непозната област, в която именно липсата на вярна информация относно ползите, начините и правилният начин, е най-големия проблем и поражда много спекулации, грешки, пропуснати ползи и разочарования. Ние не искаме просто да Ви продадем някакви "модерни" и скъпи неща и да спечелим от това. Искаме да Ви помогнем да се ориентирате в нашата област, да разберете плюсовете и минусите, да имате вярна и коректна информация. От там нататък, дали ще предпочетете нас или някой друг, дали ще се възползвате или не от възможностите, които не ние, а самата технология предлага, е изцяло Ваш избор.   Професионално и качествено LED осветление


ТЕХНО ПРО СИСТЕМС ЕОOД предлага продукти и решения

за качествено и надеждно LED осветление за индустриално, търговско и битово приложение. Работим само с утвърдени и добре познати производители и продукти с доказано и гарантирано качество.

Препоръчани продукти

T8-VALUE-600mm-8W-800lm-4000K T8-VALUE-600mm-8W-800lm-4000K
12.00 лв. с ДДС

LED захранване 12V, 8W LED захранване 12V, 8W
9.30 лв. с ДДС

Информация

Общи условия за ползване

Гаранция и Рекламации

Доставка и начин на плащане

Защита на лични данни


Профил

Вход

Регистрация

Забравена парола

КОНТАКТИ

  Централен офис

     гр. Пловдив - 4000

     ул. Стефан Ботев 8

 

  0890 22 40 40

  0894 22 40 40

 

 

  techprosys@mail.bg